SOOOOL!!!!!!!!!!!

 I dag är det sol det har varit sol i tre dagar NU yeaass!  och i dag är det enu en härlig solig dag jippie !
 
 

NYSS VARIGT I SKELLEFTEÅ

 hejsan, nyss har vi varigt i skellefteå och vi har haft det JÄTTe kul vi har åkt båt och ring efter båten i en lina, badat spelat krocket, så har våran snälla moster becca klippt oss JÄTTE SNYGGT ! , och en massa roliga andra grejor
MEN nu ska vi hem igen ;( vi ska åka ett tåg hela natten :( kommer fram kl: 11:00 ungifär sen är det buss hem :( vi har faktiskt varit där i 10 dagar :) så nu går tåget 22: 32 :) SES. bild kommer på håret när vi har kommit hem  :)

klättrings bilderna ! <3

 
så det var det :) ses <3 
 
 
 
 
 
 
 

i morn

 i morn ska vi å tälta över en natt i allingsås ska bli kuligt :) 
läängtar 
 
vi ålker kl 10 på morgonen så ska selmas kompis alva följa med :) 

mublera

i dag ska vi om mublera mitt rumm ska bli kul och se hur det kommer att se ut :)

klättring i går + fotbollsaavslutning !

hej i går va jag selma viggo mamma och mormor + några kompisar och klättrade man fick ett par för tronga skor och en sele och så skulle mamma säkra mig aså man och man ramlade så hängde man i trådar och mamma hissade ner mig eller så s jag att jag skulle stanna.  man skulle ha på sig  och sen så var det jag som skulle burga klättra och det bvar jäääätttteeee kul det måste ni prooova ! och den minsta va 4a ochdet var det jag klättrade först på sen skulle viggo selma och några andra klättra och då väntade jag sen skulle jag klättra på 4b och sen dem andra sen jAG PÅ 4c andra jag 5a osv till vi skulle hem då hade jag klättrat på 5b och så skulle vi hem tuvar hade inte mamma hunnit klättra men det får bli en annan gång så nu är jag och mamma på samma nivåå :) 
 
( vi skulle hem får vi hade fotbollsavslutning det var också kul ) 
 
vi skulle på fotbollsavslutning sen och då gick vi glass och bada i hällungen :) 

 
 en bild kommer fler i ett annat ilägg senar e : 

RSS 2.0