hej :S

hejsan, förlåt har inte bloggat på lääääääänge .. :S .. men jag kanske inte kommer blogga så mycket mera men jag kommer blogga i bland men endå inte så ofta...  ses :)

KOLLa!

KOLLA in videon så coolt :love: ....

Hej !






















då! haha :D

fotboll i morn!!

Hej!


då e det la hemma match i morn ska spela mot stala 17.30 :) få seee  hur det går :P Emma.w tror jag kommer och tittar :jippie: så sessråå sålänge :)

20 dayys :)

hej, 20 dagar dååe här kommer det :)

7. favorit gossedjur


okej här kommer bilder på mina 2 favvo gosedjur ena kanske inte räknas men men ...



okej..,  dte här är mitt lilla gosedjur som jag har haft sen jag föddes aså jag fick den näär jag föddes ::))::) det är en TVÄTTBJÖRN!! :D


det här är mitt lilla värkliga gosedjur som jag, min dyrra och viggo fick förra julen :) av farsan .. Iggy som han heter kanske inte räknas som ettt gose djur man jag tycker att har är världens bästa gosedjur !! (katt)


sårråå  :)  sesråå :D

fotbollsträning :)

hej  nu ska ag på fotbollsträning (vohooo ! :D )

så hej då hahah :D vilket kort inlägg!!!!! :D :) :love:

släkt kalas :)



Hej ! igår hade både jag och min syrra släkt kalas tsm.. och vi har det tsm för vi fyller år tyyp smt 2 darrr i mellan :)

och jag ska visa det jah fick i går det kommer bilder :)

2 graffiti naglack  ett vitt och ett svart

2 vanliga naglack ett rosa och ett blått

ett naglackborttagnings medel


en film som heter :

en film som heter :

ennu en till film soom heter :

en fjäder grej som mamn kan triksa med det är tyyp som en boll fast en fjäder grej som inte är rund kommer i från kina :)

ett par örhängen från kina

en blus som jag ska byta mot ett linne eller t-shirt  + ett par shorts :9 tar bild på det när jag får det

ett rosa brottar linne som det är blommor på dä bak :)

en turkost linne

ett par randiga tights


en rutig kofta tyyp med luva :)

ses!


teater (stavning?)

Hej!
idag hade vi drama ..: aså ....…...…...…...… : alla i 4-5 har elevens val och då får man välja nått man vill gå i och kryssa i det man vill gå  som vi då gjorde förra året och ås valde dem ut det man ska göra ;) och jag valde drama och öite annat så då fick jag drama och så har vi då tränat på en teater i draman och den visade vi upp för 6åringarna och 7åringarmna i dag och vi blev då målade av mode bild och design gruppen och jag såg ut som en fjortis men skulle föreställa nala i lejonkungen det var det teatern vi visade upp har kommer jag /fjorti/nala på en bild :)

haha :D ses!

ska på kalas:)

Hej, i dag ska jag på kalas kl.17.00 - 20.00 HIHI :D jag tror att vi ska basta:) …


hoppas att ett går bra ! :)

skolan!

Hej!
nu är jag i skolan just nu.
det ös regnar ute så vi fick vara inne så då passade jag åp att blogga.
Jag oh lisa :love: skriver på våra bloggar just nu... och så är det en i klassen som heter E.J han sitter och gör nått annat på en  dator :)

hejdå!






















 hejdå! :P


Party! <3

I Lördags så hade jö jag party! :D det var lyckat som tur var och vi gjorde många saker… Jag böretter några om dom . Först kom Emma.W då gick vi två upp på mitt rum och pusslade Haha :D Vi hade inget att göra så vi satte igång en litet pussel… Sen kom Lisa och vi förtsatte med pusslet sen så kom Andrienne och så fotsatte vi pussla och då var pusslet klart när Alice kom och så väntade vi på smilla en stund för hon skulle komma lite sent :)och när ho hade kommit öppnade vi prenenter . sen körde vi en tävling som det var olika koppar med oklika saker i en var ketkup och i en var det sylt osv… sen körde vi en till tävling och det var säck hoppning och i dan var det jag som vann i och Emma.W kom 2:a sen var det förrätt och då åt vi och åt oh åt:) sen så körde vi sen skulle vi suta ner en boll på burkar. sen vardet varmrätt och sen en efter rätt sen var det e till tävling och det var att mn skulle få ner andras spikar… och medans vi gjorde det så fick vi godis och sen skulle alla hem. ! :D


av: Emma.W  baksidan 150 kr på LINDEX <3

Av : Emma.W fast på framsidan
Av: Emma.W också ett halsband :)
Av : Andrienne ett vatten grejsimojssak

 av : andrienne en låda som låter !

ett par örhängen av alice. ett par armband av alice

ett kort av alice

 et par suddigumm av lisa <33

 ett halsband av lisa <33

Av: Smilla 2 böker oranga heter : Tjuvmusteriet  gröna: Musteriet i natten.


så :love: ses

Torp :) idah :love: + match…

HEJ, idag var vi i torp och min syrra selma köpte massor av grejor och viggo fick två innebandybollar och två innebandyklubbor och ett mål … och mamma köpte en par illgröna brallor och ett grå vitt linne … och jag köpte då en ganska kort blus tyyp som var ros igenomskyndlig… men den är jag lite osäker på vi får se om jag lämnar tbx den eller inte… och jag var tröt och hungrig hela tiden vi var där … men det ådnade sig…






och sen nyss nu på kvällen så körde vi match och innan det så var det fem min kvar tills vi skulle sammlas och sema hade inte packat en så mamma så då -har ni packat nu? Då sa jag a, men sema sa Nej … Haha och då sa mamma då få du skynda dig det är fem min kvar! då sa selma va!? ojsan! hehe :) men nu är det det med matchen då det gick inte sååå  bra men lite det var två saker :
  1. Någon taklade mig så jag flög och ramlade så jag tappade andan ;( och 3 andra skadade sig :(
  2. vi förlorade men 6-1 men det gjorde inte så mycket vi spelade ganska bra


Kalas + party

Hej!
Igår så hade jö min syrra party… Och då så kom dom jö först och så väntade vi och väntade jätte länge på andrienne men hon kom inte så vi började till slut att öppna prensenter :) men sen så ringde mamma och så att ceasar andriennes lille bror var på sjukhus så hon var lite sen… Men sen efeter en stund kom hon och då körde vi en tävling alvs och andrienne vann med 4 3 mot mig och felicia och sen efeter tävlingen så åt vi pizza sen gick vi ut och körde poengprumenad … Och denna gången så vann vi med 4 3 moahahaha! så det blev lika i tävljngarna vi körde bahh 2 st tävlingar… emmm sen så åt vi fika eller vi fikade fika då sen sa andrienne att inte hon hade ätit då fick hon lite pizza och jag hollde henne sällskap... Sen gick alla vi till fotbolls plan och där körde vi lite matcher mot några andra som var där :)


och i dag ska jag ha party ohc det burjar om en kvart ugf såå spänd såå ska gå och lugna ner mig och så säjer jag vad vi gjorde i mon :) ses! :love:

Magnus Uggla/Kalas<3333333

Tja! Idag har min syster kalas, hon har kändis party. Jag har klätt ut mej till Magnus Uggla och så

Bild på när jag är magnus uggla




20 dagar

favorit konsnär


min favo konsnär är paula wahlbom för det är en i min slänkt aså min pappas borch fru :) alltså min låssas farster :)

såå himla häftigt!




kolla på båda och hela filmerna!

FEL!

det står lite konstigt på sidan jag har redan fyllt men jag har räknat ut att det går som det var tyyp 2 dagar sen jag fyllde år :)

så ni inte tror att jag fylle om två dagar :)

party!

Hej i dag ska syrran ha kalas då kommer 3 st och jag får då vara med :) och imorgon ska jag ha party och då kommer 5 st kanske kommer LISA vet inte :S och jag berättar om kalaspartyrnana imon om både mitt och syrrans :) 

SEs PUSS :)

vårruset!

hej, igår så var det vårruset och först på dan så gick alla till sina klassrum och sen gickk alla ut oh värmde upp sen skulle den stora gruppen starta och där var jag med… och så sprang vi 3 km jag kom 6:a av tjejerna och jag hade nmr:96 och sen när man hade då kommit i mål så fick man festis, kexchoklad och ett äpple :)

sen när dåe alla hade kommit i mål så fick man lite rast sen så gick man i klassvis till en lite fotbollplan och körde lite lekar sen så gick vi och åt körv efter det fick man glass sen gick våran klass upp till klassrumet och såg på film och målade sen var den dan slut :-D

Ses :love:

fyllt 11 ÅR! (y)

Hej, för 2 dagar sen fyllde jag år men för 3 dagar sen så  fyrade vi lite mej med mamma, hon kom kl. 13.00 och då körde vi lite ''skatt jakt'' och sen käkade vi tårta och choklad bollar...  och vi fick byta några kläder och så Det jag fick var : Igentligen fick jag två Jumpsuitar men dom var inte likadana men ganska, så jag ska byta en av dom någon annan dag... och så fick jag ett par oranga chinos men dom var för stora så vi åkte tyyp kl.14.00 och byte dom mot ett par gröna chinos i stället... Och vi byte också ett glass linne tyyp som var för stort så vi bytte det stora linnet mot en mindre  :) och när vi var på Cubus och bytte chinosen så fick jag en skorta :) och så fick jag ett par rosa skorts och ett prickigt linne med en liten rosa ficka på. Och så fick jag ett pr brallor som är lite förstora så vi ska sy dom lite för dom var på REA:n som inte finns nu... och så är det lite för sent att byta ut dom... Och så fick jag ett grön blått linne..., en mag tröjat tyyp, en turkos t- shirt som det är lite längre på där bak på baksidan på tröjan :)
och sen så fick jag 200 kr, ett par TEAM SPORTIA byxorsom var förostora som vi ska byta mot någonting annat tror jag :-D, och en bok det var det jag fick iförr förr förr går och så ficka jag llite i förr förr går och det var en skate keps, ett JÄTTe cool halsband och en jeans jacka som var för stor så jag får la väcksa i den ... och så fikade vi lite på morgonen och åt fördelsedagsmiddag...  och så fick jag i onsdags ett par grejor av LISA ett par örhängen som kommer på bild sen! :)

Här kommer bilder... :


här är skortan jag fick på cubus ..

hä är det prickiga linnet ...


här är den jumpsuiten jag valde …

halsbandet som viggo har gjort …

dem rosa skorten…


dem brallorna vi ksa sy!…

dem gröna brallorna som vi bytte med dem oranga!...…

det grön blåa linnet...

matröjan..som det såt BON PÅ DEN HÄR SIDAN!

Och på den här sidan står det : JOUR så det blir BONJOUR



så det var det jag fick tisdagen .. här är bilder på det jag fick när jag fyllde år IRL !



kepan!

hals bandet!


och det jag fick av mamma på bild :

boken

dem 200 kr:na


och det jag fick av lisa :


örhängerna

och det fattades jö några på ett pak och dem har ja på mig ett par stjärnor :-D


och jumsuiten ska jag jö byta till en jeans ist och den tar jag kort på när jag har köpt den HIHI :D





SEs… :love:





RSS 2.0