Dagens outfit!

 
jag har på mig en grå och grönrandig tröja och har satt upp håret i en tofs jag har också på mig ett par mysbrallor. Det var nte så mycket mer med det 
 hej då :'*

Hejsan !

Hej, idag så har jag gjort detta :
 
Först på morgonen gjorde jag i ordning mig :')
Sen så skulle Selma sjunga på en mini konsär på mariagorden 
sen när selma hade sjungigt (stavning) så åkte vi till märta och maria och selma viggo och pappa fick ganska mycket men jag vile bara ha en sak och det var en väska som kostade 15:- kr !!!billigt!!! kommer kort på den här nere sen åkte vi hem och jag städade garderoben och sen åt vi och nu ska selma på disco och jag ska vara hemma och chilla kanske se på en film jag vet la inte :) kommer lite bilder som jag tog nyss och på garderoben :D och på VÄSKAN! :) 
 
SES! :P                                                                                                                                                                 
 
Här kommer bilderna ! 
 
väskan!
i väskan
väskan!
 hehe garderoben ;) 
 SES!  
 

 
 
 

Are in school!!

Hejsan, är i skolan nu har sv.., ska skriva fakta text TRÖÖKIGT!
Ja vad ka man mer skriva har haft slöjd ska snart gå och äta vet ej vad det blir för mat sen har vi rast no rast matte enu trökigt så hej då :)

look of today

jag har på mig ett par rosa sockor från cubus,lab jeans från kaphal ,heart quake tunika från lindex

och en kofta från bikbok.

liseberg

va på liseberg igår va jättekul åkte tre nya karrusäller autmosvaer upp skutet och kanonen jag var typ 1.35lång förra året men i år var jag 1.40 på jag kunde åka allt! på jag passade på att åka dem :) vi hade tur. för det blev fint väder. men i dag var det fult väder och vi hade fotbollsmatch vi förlorade med 5-1 men jag tyckte vi spelade ganska bra endå vi spelade mot myckleby .. ses:)

omg!

omg! har inte bloggat på jätte länge ..men iaf

jag tror men är inte helt säker på att jag ska sluta blogga. på denna bloggen och starta en ny... då när jag har startat den kommer jag självklart tipsa den på denna bloggen jag kommer ha kvar denna bloggen men kommer inte att blogga på den ... men vi får se.. inte idag iaf. hehe lite bilder.














RSS 2.0